Strikkekafè

Dette er møteplassen for deg som liker å strikke, men ikke minst liker å skravle med andre. Ta med deg håndarbeidet og kom da vel. Her er de som gjerne lærer bort teknikker, og de som gjerne vil lære mer.

Trykk her for å åpne kalender for vårens datoer

Vi møtes hver 3. uke, på biblioteket i Rollag, tirsdager kl. 19-21.

Ta med deg håndarbeidet og kom da vel. Her er de som gjerne lærer bort teknikker, og de som gjerne vil lære mer.

Så om du syr, strikker, hekler, eller broderer, eller bare har lyst til å møte andre for å skravle litt, er du velkommen

Frivilligsentralen ønsker å skape en møteplass for skravling og strikking. Kan du ikke strikke, eller ikke ønsker å strikke men bare skravle, så er du hjertelig velkommen likevel!

Vi drikker te/kaffe og skravler samtidig som det strikkes. Annet håndarbeid er selvfølgelig også velkomne! Og vi hjelper hverandre med oppskrifter eller andre råd og tips.😊

 Vi er alt fra 2 til 10 stykker der, men har alltid plass til flere. 

Det er Britt Godstad eller Gry Hamre som sørger for å låse opp og igjen. Om du ikke har vært der før, og synes det er litt vanskelig å bare møte opp, så kan du ta kontakt med en av disse hyggelige damene på forhånd for å høre om det er noen du kan dra med første gangen.

Oppstart, på høst og etter jul, annonseres på facebookgruppa Strikkekafè - Rollag og Veggli frivilligsentral. I tillegg blir det hengt lapp på Joker Rollag og Coop Extra Veggli og lagt ut hjemmesiden til Frivilligsentralen.

Velkommen

2024 © Rollag og Veggli frivilligsentral