Torsdag 12 Oktober 2023
Kl. 18:00 - 19:00, Vegglitunet
Konsert - Geirr Lystrup på vei
Rollag og Veggli Frivilligsentral inviterer seniorer i Rollag til gratis konsert på Vegglitunet torsdag 12.oktober kl. 18.00. Konserten er dekket av midler fra Torkel Valles fond.

Geirr Lystrup på vei

Geirr Lystrup er på vei! Med seg i gitarkassa har han både nye og gamle viser for store og små. Mange vil huske Geirr sine radiohits som Wenche med C, Honninghumla og Sommar i september. Fem Spelemannpriser er det blitt for egne CDer, men han drar gjerne opp ei vise av Prøysen eller Jakob Sande og får allsangen i gang. God stemning og godt humør blir det garantert der Geirr spiller opp.

Geirr Lystrup er født i 1949 og vokste opp i Vinje i Telemark. Siden han tok artium har han vært aktiv som visesanger. Han har gitt ut en rekke bøker og plater, og han er en av våre mest allsidige trubadurer. Fem ganger har han fått Spellemannprisen. Sist for barneplata ”Sangen om Yebo”. Denne Cden var den første av i alt tre plater i samarbeid med Forut. Disse sangene er blitt populære i barnehager og skoler over hele landet. Han har også skrevet fortellinger og drama, bl.a. "Maurits og den store Barnålkrigen" og "Brakar og Joanna".

2024 © Rollag og Veggli frivilligsentral