Mandag 9 Mai 2022
Kl. 10:00 - 12:00, Veggli skole
Skolemat for elever i 4.-7.kl Veggli skole
Skolemat for elever i 4.-7.kl Veggli skole Har du lyst til å servere skolemat til elever i 4.-7.kl på Veggli skole. I samarbeid med Rollag Bygdekvinnelag, Rollag og Veggli Helselag og Coop Extra skal man ha et prøveprosjekt hvor elever i 4.-7.klasse ved Veggli skole skal få tilbud om skolemat en dag i uka. Vi ønsker å sette fokus på matglede, sosialt samvær, trivsel og helse. Elevene får tilgang til et sunt og godt måltid, hvor flere voksne er tilstede og som aktivt kan være med under måltidet. Når: Tirsdag i uke 17-18-19-20 - kl. 10.00-11.30 (foreløpig klokkeslett) Hvor: Veggli skole Hvordan: Maten skal hentes på Coop Extra, og settes fram. Elevene forsyner seg selv.

I samarbeid med Rollag Bygdekvinnelag, Rollag og Veggli Helselag og Coop Extra skal man ha et prøveprosjekt hvor elever ved mellomtrinnet og ungdomstrinnet ved Veggli skole skal få tilbud om skolemat en dag i uka.
Vi ønsker å sette fokus på matglede, sosialt samvær, trivsel og helse. Elevene får tilgang til et sunt og godt måltid, hvor flere voksne er tilstede og som aktivt kan være med under måltidet.  

Når: Torsdag uke 2-12
Hvor: Veggli skole
Hvordan: Maten skal hentes på Coop Extra, og settes fram. Elevene forsyner seg selv.

Ta kontakt med Frivilligsentralen om dette er noe du har lyst til å hjelpe til med.
Telefon: 409 12 463

2024 © Rollag og Veggli frivilligsentral