SKRAVLEKOPP

Ta en SKRAVLEKOPP og prat sammen. Skravlekopp smaker best når den deles med andre. Mange i det lille landet vårt er ensomme eller ønsker mer kontakt med andre. Det må vi gjøre noe med. Vi har laget et verktøy for å lettere komme i kontakt med hverandre og få opp den viktige hverdagspraten. Skravlekopp er folkebevegelsen for raushet, inkludering og flere menneskemøter.
Ta en SKRAVLEKOPP og prat sammen☕️☕️☕

SKRAVLEKOPPEN finner du på Veggli bakeri og kafè og Veggli vertshus. 
Skravlekopp smaker best når den deles med andre.
Mange i det lille landet vårt er ensomme eller ønsker mer kontakt med andre. Det må vi gjøre noe med. Vi har laget et verktøy for å lettere komme i kontakt med hverandre og få opp den viktige hverdagspraten. 
Skravlekopp er folkebevegelsen for raushet, inkludering og flere menneskemøter.

En skravlekopp er en grønn kopp som står sammen med de andre koppene på utvalgte kafeer og møteplasser. Om du velger drikken din i en SKRAVLEKOPP, viser du andre i lokalet at du gjerne snakker litt med andre mens du drikker den. Om du trenger litt skravling - eller tilbyr litt skravling - er uvesentlig. Kanskje kan du prate med noen du aldri har pratet med før, kanskje du lærer bort noe du kan, kanskje du får vite noe du ikke visste, kanskje dere møtes igjen, kanskje ikke. 
Altfor mange i dette lille landet vårt føler seg ensomme, eller ønsker mer kontakt med andre. Kanskje en prat og en kaffekopp er akkurat nok 🙂

Skravlevettreglene
1. Husk at en handling sier mer enn tusen ord.
2. Si hei! Det kan bety mer enn du aner.
3. Vis respekt for andres meninger.
4. Ikke vær redd for å bry deg for mye.
5. Lytt gjerne mer enn du snakker.
6. Vær til stede. Legg vekk mobilen.
7. Gi et kompliment - gjerne et smil.
8. Din tid er den fineste gaven du kan gi noen.


2024 © Rollag og Veggli frivilligsentral